Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

Black - Χ

Σήμερα, είδα μετά από πολύ καιρό (περίπου 2 μήνες) τον «Black». Φαινόταν κάπως εξαντλημένος από τη δουλειά, αλλά τη ζωντάνια την είχε! Ο Black, λοιπόν - δεν θα αποκαλύψω την ταυτότητα του για ευνόητους λόγους - είναι ένα από τα γνωστά άτομα της Κύπρου, σε Παγκύπριο επίπεδο - Δεν αστειεύομαι! Όσοι δεν τον έχουν δει, σίγουρα όλοι έχουν ακούσει για αυτό (δεν μιλάω για τη σεξουαλική του ζωή, αν και κάποιες ψηλές ακούγονται μέσα-μέσα, αλλά δεν είναι του παρόντος!) - τα τριάντα δεν τα έχει πατήσει ακόμη και είναι ιδιαίτερα αγαπητός «ως» είδωλο του τέλειου άντρα στο γυναικείο φύλλο. Αρκετά εμφανίσιμος, δεν περνά απαρατήρητος και πολύ κοινωνικός - κάτι αντίθετο με εμένα.


Τον Black τον γνώρισα περίπου πριν ενάμιση χρόνο και βάλε από το mirc (ναι, ναι σε κάποια περίοδο της ζωής μου, όπως και εσείς άλλωστε, ξημεροβραδιαζόμουν στο #gaycy - το gay κανάλι στο irc για τη Κύπρο - στο gaydar, εννοείται ότι έχω δεύτερο email - μην σας πω και περισσότερα - και φυσικά άλλαξα πολλούς αριθμούς - soeasy και αργότερα areeba [καρτοτηλέφωνα στη Κύπρο, όπου τα πιστώνεις, πχ what’s up στην Ελλάδα] - για τα κρυφά ραντεβού της μιας νύχτας κοκ), μια μέρα που έτυχε να είμαι σπίτι και δεν είχα να κάνω τίποτα (μετά τη φάση του ξημεροβραδιασμένου καιρού, έρχεται η φάση της αποχής, όταν ανακαλύψεις ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτε το ιδιαίτερο). Αν θυμάμαι καλά, έψαχνε για «σεξ» εκείνη τη στιγμή, αλλά εγώ «κύριος» έμεινα απλώς στη κουβεντούλα. Εννοείται ότι αλλάξαμε email για msn, και ακολούθως τηλέφωνα (εννοείται ότι έδωσα και έδωσε το 2ο αριθμό που έχουμε όλοι για τέτοιες περιπτώσεις) και έμεινε ως εκεί. Μου έστελνε κατά καιρούς μηνύματα για να βρεθούμε από κοντά επιτέλους, και μετά από ένα περίπου μήνα βρεθήκαμε και το κάναμε (Αλληλούια!!!). Ένταξη, δεν ενθουσιάστηκα και ιδιαίτερα, αλλά πέρασα καλά! :) Αν θυμάμαι καλά, δεν μου είχε δείξει αληθινή φωτογραφία όταν μιλήσαμε στο msn,αλλά φαντάζομαι ήταν για να μην το καταλάβω και κομπλάρω. Φυσικά, εγώ δεν τον αναγνώρισα όταν βρεθήκαμε (όπως σας είπα είναι αρκετά γνωστό πρόσωπο), αλλά αν μου έλεγε το όνομα του, σίγουρα ναι! Ονόματα δεν είπαμε και εγώ τον γνώριζα σαν Black (αν δεν κάνω λάθος ήταν το nickname του), όπως άλλωστε τον είχα αποθηκευμένο πάνω στο κινητό μου.


Μετά που βρεθήκαμε την πρώτη φορά, μου έστελλε πάλι κατά καιρούς να βρεθούμε για φάση, αλλά λόγου του πιεσμένου προγράμματος μου, δεν μπορούσα. Έτυχε αν δεν κάνω λάθος να τον δω σε γνωστά κλαμπ της Λευκωσίας, αλλά δεν ήμουν ούτε καν 10% σίγουρος αν ήταν αυτός (βλέπετε ήταν σκοτεινά την ώρα που βρεθήκαμε και ήταν για συγκεκριμένο σκοπό ), αλλά μετά που έμαθα ποιος είναι (μετά από πολύ καιρό), αυτός ήταν τελικά!!! Τελικά, βρεθήκαμε για 2η φορά μετά από 2 μήνες περίπου. Μετά τη 2η φορά, βρεθήκαμε ξανά και ξανά, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο κάθε μέρα!! Εγώ, εννοείται στο κόσμο μου! Δεν είχα καταλάβει ποιος ήταν, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό! Κάποια στιγμή, μου έδωσε το αληθινό του αριθμό και έπειτα καθίσαμε σε κάποια φάση και μιλήσαμε πιο σοβαρά (ένταξη μιλούσαμε, αλλά τα τυπικά) και αυτό ήταν! Μου λέει ποιος είναι! Εγώ έπαθα σοκ και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω!! Του ζήτησα, λοιπόν λίγο χρόνο να συνέλθω. Τα είχα πραγματικά χαμένα! Για να μου μιλήσει έτσι ξεκάθαρα, μπορεί να ήθελε κάτι παραπάνω, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο.. και έτσι πάνω στη χαζομάρα μου, μετά από ένα μήνα περίπου που μου αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα χαθήκαμε κάπως.. πάντως ήταν ωραία η αίσθηση (αφού τα συλλογίστηκα μετά από καιρό) να υπάρχει κάποιο άτομο να προσπαθεί να έρθει κοντά σου και να προσπαθεί να σε κερδίσει, αλλά μεγάλη βλακεία να μην το καταλαβαίνεις εκείνη τι στιγμή.. και τελικά, το πουλί να πέτασε!


Μετά από ένα διάστημα κενού έτυχε να ξανασυναντηθούμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε και οι δυο στον ίδιο χώρο, αρά ήταν επόμενο να συναντηθούμε και πάλι. Από εδώ ήρθε, από εκεί ήρθε καταλήξαμε στο κρεβάτι! Αυτό συνέβηκε για 2 ή 3 φορές και ως εκεί! Χαθήκαμε πάλι μέχρι σήμερα, αν και μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε, πάλι κατά διαστήματα, αλλά εγώ φοβόμουν.. Όχι αυτόν, αλλά τα συναισθήματα μου.. Δεν ξέρω πλέον τι πραγματικά σκέφτεται αυτή τη στιγμή για μένα, αλλά για κάποια στιγμή νομίζω είχα δαγκώσει τη λαμαρίνα. Ψέματα ή αλήθεια, το μόνο σίγουρο, είναι ότι εγώ είμαι χαμένος στο κόσμο μου.. να κάνω κάτι ή να το αφήσω να περάσει? Ιδού η απορία..


Νομίζω, αρκετά για σήμερα! Έγραψα πολλά!! Καληνύχτα! x


PS: Τελικά δεν χρειάστηκε να βάλω τη φαντασία μου στην εξέταση που είχα σήμερα, γιατί ήταν multiple-choice. Έτσι, έπαιξα λόττο!! Πρέπει να διαβάσω πάλι.. για μια εξέταση που έχω αύριο.. ούφου! Να πάει και αυτή και τέλος! Το άλλο τετράμηνο!!!!4 σχόλια:

apparos είπε...

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά:
Καλή τύχη στο λόττο! Καλές επιτυχίες αύριο!

Για τα περίπλοκα, γιατί φοβάσαι τα αισθήματα σου; Δε τι θέλεις και κυνήγησε το!
Θέλεις σεξ, σεξ, θέλεις σχέση, σχέση, θέλεις φίλο, φίλο κτλ! Μπορεί τζινο που θέλεις να είναι δύσκολο αλλά πιστεύκω αξίζει να το κυνηγήσεις αν είναι εφικτό!

Έβαλες μου ψείρες να ξεκινήσω να μπαίνω irc!

smartmaster είπε...

lol! min to epixiris! tote p empena ego itan stis do3es tou! tora ine mono i idioi k idioi! :p

btw thx! :) akama en ani3a vivlio! varkoume.. :s
gia to ti thelo mia kouventa ine! ax..

apparos είπε...

Που επιεν ο κόσμος;! facebook τζαι ιστορίες;!!

Εν να ανοίξεις τώρα τζαι να πάει;!!

Το αχ καταλάβω το. Πρέπει όμως να μεν στέρεις του εαυτού σου τζινα που θέλει λόγο φόβου. Έστω τζαι αν νομίζει ότι τζινα θέλει.

Επιφυλάσσομαι ώσπου να ξεδιπλώσεις τον χαρακτήρα σου τζαι την ιστορία σου (αν το κάμεις ποττε) εδώ!

Κυπραίος στην Κύπρο τζαι να γράφει για τα προσωπικά του εν σημαντικό για μένα τζαι πιστεύκω για άλλους με απορίες (ή περιέργεια!)

Καληνύχτα!

smartmaster είπε...

lol! mpori na ani3o vivlio! ime tis telefteas stigmis! :) kalinixta appare m! x